Powderbrows

Wat zijn Powderbrows?

Powderbrows is een vorm van semipermanente make-up. Powderbrows geven een zacht make-up effect waardoor het lijkt alsof je altijd wenkbrauwpoeder op hebt. De kleur loopt in een ombré effect over, dat wil zeggen dat je wenkbrauwen aan het beginstukje wat lichter worden gelaten dan in het midden en bij het staartje van de wenkbrauw. Dit geeft een natuurlijk effect. Dat is toch wel ideaal, iedere dag opstaan met de perfecte wenkbrauwen!

De behandeling

Een afspraak begint met het invullen van een intake formulier. Indien nodig wordt dit nog samen besproken. Vervolgens worden je wenkbrauwen zorgvuldig opgemeten en uitgetekend. Bij het bepalen van de vorm wordt rekening gehouden met je botstructuur en de mimiek van het gezicht. Hierna kun je zelf kijken naar de vorm en kunnen er nog aanpassingen gedaan worden. We proberen de wenkbrauwen zo symmetrisch mogelijk te maken. Houd er rekening mee dat wenkbrauwen altijd zusjes zijn en geen tweeling. Dit verschilt per persoon. Dan gaan we over op de kleurkeuze. Wat past het beste bij jouw  haar, huid en wat zijn jouw wensen. We beginnen pas met de behandeling als de tekening perfect is en de klant tevreden is met de vorm en kleur. Aan het einde bespreken we samen de nazorg van jouw wenkbrauwen zodat je een duidelijk beeld hebt van het proces.

Genezing

Na de behandeling krijg je nazorg instructies en een verzorgingspakket mee en kan het genezingsproces beginnen.

Dit gaat ongeveer zo;
Dag 1-3; de powderbrows lijken erg donker.
Dag  4-10; er komen scheurtjes en velletjes los. Onder deze plekjes zit geen kleur.
Week 2-3; Er is bijna geen kleur of vorm zichtbaar (dit hoort bij het proces).
Week 3-8; de kleur komt langzaam terug en de vorm wordt weer zichtbaar

beautysalonpureme2
Nabehandeling

Mochten er na het genezen van je powderbrows nog wat lichtere plekjes bijgewerkt moeten worden, kan dit na 6 tot 10 weken. We werken je powderbrows dan 1 keer kosteloos bij. De nabehandeling wordt direct ingepland na de eerste behandeling. We werken de powderbrows tot in perfectie bij! Mocht het zo zijn dat jouw huid het pigment net niet helemaal goed gepakt heeft en je binnen 6 weken nog een nabehandeling nodig hebt, dan rekenen wij hier nog €75,- extra voor.

Touch-up

Net als elke vorm van semi-permanente make-up dienen powderbrows één- tot tweejaarlijks bijgewerkt te worden om de kleur en intensiteit mooi te houden. Dit noemen we een touch-up.

Wanneer een touch-up nodig is hangt af van verschillende factoren. Bij een vette huid zal de kleur wat sneller afnemen dan bij een droge huid. Als je veel in de zon komt en de powderbrows niet goed beschermd tegen uv-straling zal je sneller een touch-up nodig hebben. Ook wanneer je je niet goed aan de nazorg regels houd zou dit consequenties kunnen hebben..

Take care of your brows girls!

Voor

Na

Prijzen

Powder brows €375,-

Touch – up Small* (3-9 maanden)                      €125,00

Touch – up Medium* (9-18 maanden)               €195,00

Touch – up Large* (18+ maanden)                    €245,00

Wil je een afspraak maken? Lees hieronder dan eerst de voorzorgregels en informatie over permanente make-up. 

Risico’s Powderbrows

Voorzorg Powderbrows

LET OP: heb je elders powder brows laten zetten, stuur dan voor het maken van een afspraak eerst een foto van je wenkbrauwen. Er wordt GEEN werk van andere artiesten bijgewerkt. Enkel als de “oude” powderbrows bijna helemaal vervaagd zijn kun je bij Beautysalon Pure Me na goedkeuring d.m.v. foto’s terecht voor een nieuwe powderbrows behandeling.