PMU Eyeliner

Wat is een PMU Eyeliner?

Sprekende ogen dat willen wij toch allemaal? Geen doorgelopen eyeliner en vlekken meer? 10 minuten langer blijven liggen in de ochtend?

De Infralash ook wel deepliner is een eyeliner die tussen de wimperrand (lashline) geplaatst wordt voor een super natuurlijk effect. Een infralash kan zowel aan de bovenkant als aan de onderkant tussen de wimpers geplaatst worden. De infralash geeft net dat beetje meer en laat de ogen spreken.  Je kunt hierbij kiezen uit een smalle of medium infralash. Dit laten we zien tijdens het uittekenen van de infralash. De deepliner zorgt voor een open blik en laat de wimperrand zwarter en voller worden. Deze eyeliner is geschikt voor iedereen en elke oogvorm.

De behandeling

We starten met het invullen van het intakeformulier. Indien nodig wordt dit nog samen besproken. Vervolgens starten we met de verboden zone uit te meten de infralash uit te tekenen. Zo krijg je direct een goed beeld van het eindresultaat. Hierna kunnen we samen kijken of er nog aanpassingen gedaan moeten worden. Dan gaan we over op de kleurkeuze. Bijna altijd wordt er gekozen voor zwart, een enkeling kiest voor bruin/zwart gemixt voor nog een zachter effect. Dan starten we met de eyeliner. Aan het einde bespreken we samen de genezing en nazorg.

Nabehandeling

Het behandelde gebied is na 6 weken na de behandeling helemaal hersteld. Mochten er na het genezen van de eyeliner nog wat lichtere plekjes bijgewerkt moeten worden doen we dit bij de nabehandeling. We werken je eyeliner dan 1 keer kosteloos bij. We plannen deze afspraak direct na de eerste behandeling.

infra
Touch-up

Net als elke vorm van SPMU (semi-permanente make-up) dient je eyeliner bijgewerkt te worden om de kleur en intensiteit mooi te houden. Wanneer dit nodig is hangt af van verschillende factoren, maar gemiddeld blijft een eyeliner 2 jaar mooi. Bij een vette huid zal de kleur sneller afnemen dan bij een droge huis. Ook als je veel in de zon komt en eyeliner niet goed beschermt tegen UV-straling zul je sneller bij moeten werken. Let op: UV-straling is altijd aanwezig.

Take care of your eyeliner girls! 

Voor

Na

Prijzen
  • Infralash €195,-

Wil je graag een deepliner voor boven en onder? Dan betaal je €100,- extra voor het onderlijntje. Wil je graag alleen onder een infralash? Dan betaal je €195,-

Wil je een afspraak maken? Lees hieronder dan eerst de voorzorgregels en informatie over permanente make-up. 

Risico’s Infralash

Voorzorg Infralash

LET OP: heb je elders een infralash/eyeliner laten zetten, stuur dan voor het maken van een afspraak eerst een foto van je wenkbrauwen. Er wordt GEEN werk van andere artiesten bijgewerkt. Enkel als de “oude” infralash/eyeliner die bijna helemaal vervaagd zijn kun je bij Beautysalon Pure Me na goedkeuring d.m.v. foto’s terecht voor een nieuwe infralash behandeling.